v5.1.0

April 27, 2024

In deze release hebben we een nieuwe versie van onze brainstorm gelanceerd. Alle nieuwe functies in deze brainstorm staan hier opgesomd:

1. Houd de brainstorm open - deze functie creëert de mogelijkheid om je teamleden meer tijd te geven om na te denken over risico's, voor of na de brainstorm. De facilitator kan beslissen wanneer de brainstorm wordt afgesloten, wat een duidelijk verwachtingsmanagement mogelijk maakt. De gegevens van de brainstorm blijven, dankzij deze functie, beter beschermd tegen het wegvallen van netwerkverbinding.

2. Kies de manier waarop je brainstormt - vrij plaatsen of rastervormig. Met een whiteboardachtig canvas kunnen de gebruikers risico's plaatsen waar ze willen. Als je je alleen wilt richten op het invoeren van risico's, kan je een brainstorm starten met de vrij plaatsen optie uitgeschakeld. Dit zal de risico's in een rasterstijl weergeven.

3. Verbeterde weergave van deelnemers - je kan nu de online status zien van de deelnemers aan de brainstormsessie.

4. Live weergave van risico's - deelnemers kunnen live zien welke nieuwe risico’s er worden getypt

5. GIS-integratie in de brainstorm - voeg locatiespecifieke risico's toe via de GIS-integratie in de brainstorm.

6. Filters toewijzen in de brainstorm - om het organiseren van risico's te vergemakkelijken, kan je nu filters gebruiken in de brainstormsessies. Dit minimaliseert het werk nadat een sessie is voltooid. De risicofilters die beschikbaar zijn, zijn de filters die je hebt in de dossiersetup!

En deze functies zijn beschikbaar in de vrij plaatsen modus:

7. Risico's slepen en positioneren - je kunt er nu voor kiezen om risico's op het canvas te slepen en te positioneren. Hierdoor kun je brainstormsessies gebruiken als een whiteboard waar je oneindig veel beweging hebt.

8. Risico's groeperen - Gebruikers kunnen nu risico's groeperen en ze een naam geven. Dit is handig om risico's die tot dezelfde categorie behoren samen te visualiseren. Ook deze groepen kunnen in één keer over het canvas gesleept worden.

9. Risico's samenvoegen - soms kunnen collega's hetzelfde risico bedenken en invoeren in de brainstorm. Je kan nu direct twee risico’s samenvoegen in de brainstorm, om dubbele risico’s weg te halen. Dit is een functie die alleen voor facilitators is.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe release notes? Schrijf je in en ontvang ze bij een nieuwe release in je mailbox!

Bedankt voor het inschrijven!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.