Heb je vragen over onze software of diensten?

Of wil je meer informatie ontvangen, de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Bedankt! Je bericht is verzonden.
We zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.
Oops! Iets ging verkeerd, probeer het opnieuw.
FAQ

Veelgestelde vragen

Software

Ja! Om de software te proberen hoef je alleen maar de gratis trial te starten, dan kun je de software gratis voor 30 dagen uitproberen. Mocht je hierover vragen hebben mag je altijd contact opnemen via onze support.

Via onze API kun je verschillende tools die jouw organisatie gebruikt integreren met onze app. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

RiskChallenger is beschikbaar via een browser. We bevelen een moderne en up-to-date browser aan voor de beste ervaring. We proberen in ieder geval de 2 laatste belangrijke versies van Google Chrome, Safari, Firefox en Edge te ondersteunen.

Ja. Een van onze consultants kan je helpen bij het in gebruik nemen van de RiskChallenger software in jouw organisatie met een knoppencursus of kan de volledige implementatie op zich nemen.

Jazeker, we plannen graag een moment met je in om alle functionaliteiten te laten zien. Ga naar deze pagina om een afspraak te maken.

Dienstverlening

We bieden verschillende trainigen aan over onze software en communicatief risicomanagement. Ga naar deze pagina voor meer informatie.

Onze consultants kunnen jouw risicomanagement voor je regelen. Van het beheren van risicodossiers tot het organiseren van risicosessies, zij zorgen ervoor dat je processen vlekkeloos verlopen.

Het begint meestal met een gesprek om de behoeften van jouw project of organisatie te begrijpen. Daarna komen we met een op maat gemaakte consultancyoplossing en bespreken we de details!

Risicomanagers, projectmanagers, teamleiders en leidinggevenden. Iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor risicomanagement binnen een organisatie kan baat hebben bij onze training.

Security & Privacy

Onze software wordt op Europese servers van Google Cloud Platform gedraaid. De databases beschikken over een 7 dagen point-in-time recovery.

Dat kan! Ga naar deze pagina voor meer informatie hoe je dit instelt.

Dat is mogelijk! Ga naar deze pagina voor meer informatie hierover.

Betalingen

Dit kan naar ons mailadres facturatie@riskchallenger.nl.

Je kunt je vraag sturen naar facturatie@riskchallenger.nl.

Support

We zijn bereikbaar op ons telefoonnummer +31 33 2096 213, via live chat of mail naar info@riskchallenger.nl.

Zeker, via de livechat of via support@riskchallenger.nl bieden we support aan.

Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.

Weigeren
Accepteren