v5.0.0

March 3, 2024

In deze nieuwe versie van RiskChallenger maken we gebruik van een andere integratie voor GIS en het gebruik van kaarten, namelijk ArcGIS van Esri. Als gebruiker merk je de volgende verbeteringen:

  • Wereldwijde kaarten zijn nu beschikbaar voor gebruik.
  • De GIS-functionaliteit in de app is aanzienlijk sneller geworden.
  • Met deze wijziging wordt het projectgebied nu duidelijk aangegeven op de kaart, waardoor de contouren van risico's direct kunnen worden aangepast vanaf de kaart.

Hiernaast is er in deze versie een aanpassing gedaan aan de maatregelen:

  • Maatregelen kunnen aan meerdere risico's gekoppeld worden. Daarmee kan een maatregel die bij verschillende risico's hoort in één keer aangepast worden.

Verder bevat deze versie veel technische aanpassingen die voor de meeste gebruikers niet zichtbaar zijn. Ontwikkelaars die de API gebruiken zullen dit merken bij het overstappen naar de nieuwste API-versie, v5. Een overzicht van alle veranderingen voor ontwikkelaars zijn hier te vinden.

De vernieuwde GIS-integratie van RiskChallenger

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe release notes? Schrijf je in en ontvang ze bij een nieuwe release in je mailbox!

Bedankt voor het inschrijven!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.