v4.25.0

February 2, 2024

In deze release hebben we de laatste paar bugfixes en nieuwe functies toegevoegd voor een grote (technische) release die binnenkort komt. In v4.25.0 hebben we de volgende aanpassingen gedaan:

  • De gebruikte terminologie is aangepast. Voorheen werden projecten 'dossiers' genoemd, maar vanaf nu wordt de term 'register' gebruikt. Dit komt beter overeen met de principes van risicomanagement en welke data beheerd wordt.
  • Bij het starten vanaf een bestaand register kan gekozen worden welke data wel en niet meegenomen wordt. Hetzelfde geldt voor het samenvoegen van registers.
  • Als automatische risiconummering aan staat en een risico gewijzigd werd, was niet zichtbaar wat het risiconummer was. Dit is nu veranderd; het risiconummer wordt ook in het bewerkscherm laten zien.
  • Bij de optie om gebruikers te verwijderen is verduidelijkt dat het gaat om het verwijderen van de gebruiker uit de omgeving.

Verder zijn er andere, kleinere aanpassingen doorgevoerd om bekende pijnpunten op te lossen.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe release notes? Schrijf je in en ontvang ze bij een nieuwe release in je mailbox!

Bedankt voor het inschrijven!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.