v4.19.0

September 18, 2023

In deze update hebben we veel verbeteringen doorgevoerd. Ook zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de applicaties. Hieronder de grootste veranderingen:

  • In het admin-panel kunnen organisatiebeheerders nu andere gebruikers ook organisatiebeheerder maken. In de lijst met gebruikers komen de organisatiebeheerders nu ook bovenaan te staan.
  • Modals zoals het risicobewerkscherm worden niet meer gesloten als er buiten de modal wordt geklikt. Hiermee wordt een veelvoorkomend probleem opgelost, waarbij het scherm werd gesloten als er tekst werd geselecteerd en de muis buiten het scherm raakte voordat de selectie gestopt werd.
  • Na het sluiten van een sessie (brainstorm of kwantificering) krijgen deelnemers ook te zien dat de sessie gesloten is.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe release notes? Schrijf je in en ontvang ze bij een nieuwe release in je mailbox!

Bedankt voor het inschrijven!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.