v4.17.0

July 27, 2023

In de release van v4.17.0 zijn er verschillende nieuwe functies en bugfixes toegevoegd. Hieronder staat een overzicht van de (meest belangrijke) functies en bugfixes:

Grote vernieuwingen:

  • Het admin-panel is nu iets overzichtelijker en consistenter voor alle gebruikers, en binnenkort komen er nog meer verbeteringen naar het admin-panel.
  • In de kwantificeertabel kunnen classificaties nu weegfactoren krijgen, waardoor de impact van scores voor die classificaties een andere impact op de totale score krijgen.

Verder een aantal kleinere, noemenswaardige veranderingen:

  • Als het laden van een dossier langer duurt dan je gewend bent, is er nu een indicatie dat het dossier aan het laden is.
  • Als de kwantificeertabel alleen kwalitatieve classificaties heeft kan de absoluut-scoren optie niet aangepast worden, om duidelijk te maken dat die optie in dat geval geen effect heeft.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe release notes? Schrijf je in en ontvang ze bij een nieuwe release in je mailbox!

Bedankt voor het inschrijven!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.