v4.14.0

May 15, 2023

In de release van v4.14.0 zijn er verschillende nieuwe functies en bugfixes toegevoegd. Hieronder staat een overzicht van de (meest belangrijke) functies en bugfixes:

  • Classificatiewaarden kunnen vanaf nu naast een waarde ook een omschrijving krijgen.
  • Bij het aanmaken van een nieuw dossier op basis van een ander dossier kan nu gefilterd worden op basis van de aangemaakte filters.
  • Je zal minder snel een melding krijgen dat er teveel pogingen gedaan zijn om een actie te doen; we hebben de limieten aangepast.

Daarnaast zijn er een aantal kleine veranderingen:

  • 'Lege' waarden met bijvoorbeeld alleen maar spaties zijn op veel plekken niet meer toegestaan, om verwarring te voorkomen.
  • In het filterpaneel kloppen de getallen achter (geselecteerde) filterwaarden weer, ook als er een limiet op het aantal risico's is gezet.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe release notes? Schrijf je in en ontvang ze bij een nieuwe release in je mailbox!

Bedankt voor het inschrijven!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.