RiskChallenger sponsort Corlaer Cycling

Publicatiedatum:
August 23, 2023
Door:
Team RiskChallenger
Een aantal van de fietsers die meedoen in Team Corlaer Cycling.

Team Corlaer Cyling fietste zo'n vijfhonderd kilometer om geld op te halen voor de Paulien van Deutekom Foundation. RiskChallenger steunde dit van harte door middel van sponsoring.

Corlaer Cycling fietst voor Paulien van Deutekom Foundation

Afgelopen week hebben leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk gefietst om geld op te halen voor het goede doel. Onder de naam team Corlaer Cyling fietsten zij zo’n vijfhonderd kilometer in vijf dagen tijd.

Het goede doel waarvoor het team geld ophaalde is de Paulien van Deutekom Foundation. Zij zetten zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar longkanker. Dit doen zij in nagedachtenis van de overleden schaatsster Paulien van Deutekom, die in 2019 overleed aan de gevolgen van longkanker.

Het team van Corlaer Cycling bestaat uit tien leerlingen uit jaar drie samen met twee coaches. Ze hebben vanaf zondag 21 mei tot en met vrijdag 26 mei gefietst van Sauerland in Duitsland naar Nijkerk. RiskChallenger heeft Corlaer Cycling gesteund door middel van sponsoring. In totaal heeft Corlaer Cycling 14.5 duizend euro opgehaald!

Een collage van drie foto’s van Corlaer Cycling met de scholieren en de overhandiging van de cheque.
Corlaer Cycling heeft 14.5 duizend euro opgehaald voor de Pauline van Deutekom Foundation.
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.