Wordt een RiskChallenger Certified Company!

Publicatiedatum:
February 13, 2024
Door:
Team RiskChallenger
Het logo van RiskChallenger Certified

RiskChallenger is verheugd om ons nieuwe certificeringsprogramma aan te kondigen! Omdat we voortdurend risicomanagement willen verbeteren, hebben we een uitgebreid certificeringsprogramma geïntroduceerd.

Nieuw: RiskChallenger Certified

RiskChallenger is verheugd om ons nieuwe certificeringsprogramma aan te kondigen! Omdat we voortdurend risicomanagement willen verbeteren, hebben we een uitgebreid certificeringsprogramma geïntroduceerd. Het erkent en viert bedrijven die zich uitmuntend inzetten voor communicatief risicomanagement. Het initiatief omvat een omvangrijke audit op het risicomanagementproces en meerdere projecten of risicodossiers waarbij wordt getoetst of de mogelijkheden van RiskChallenger en de werkwijze van communicatief risicomanagement optimaal worden benut.

Bij de audit beoordeelt een RiskChallenger auditor het juiste gebruik van RiskChallenger's risicomanagement methodologie en software. Om de certificering te verkrijgen, moet de organisatie een score van 'goed' of 'uitstekend' behalen op alle aspecten met betrekking tot communicatief risicomanagement. Jaarlijks vindt hercertificering plaats om ervoor te zorgen dat nieuwe ontwikkelingen in de branche en de nieuwste best practices worden geïmplementeerd.

Voor opdrachtgevers betekent het samenwerken met een RiskChallenger Certified Company een zekerheid dat het risicobeheer op zeer hoog kwalitatief niveau wordt uitgevoerd. Daarmee borgen zij reductie van faalkosten en grotere mate van bewustwording in de onzekerheden in projecten.

Enkele voordelen van het RiskChallenger certificaat:

·       Laat zien dat jouw organisatie staat voor krachtig communicatief risicomanagement.

·       Laat je proactieve houding ten opzichte van risicomanagement zien.

·       Krijg erkenning voor de prestaties van jouw organisatie.

Aveco de Bondt – het allereerste RiskChallenger certified bedrijf!

We zijn blij om aan te kondigen dat Aveco de Bondt, een gewaardeerde partner, het certificeringsproces succesvol heeft afgerond! Hun toewijding aan het implementeren van best practices in communicatief risicomanagement sluit naadloos aan bij onze visie – conversation is key! We streven naar topkwaliteit in onze gemeenschap.  

Aveco de Bondt heeft al 4 jaar een Enterprise licentie en werkt op haar projecten volgens het communicatief risicomanagement model. We feliciteren Aveco de Bondt met deze prestatie en kijken ernaar uit om meer organisaties te ondersteunen naar hun certificering!

Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.