RiskChallenger gekoppeld aan Relatics; de RiskAdapter.

Publicatiedatum:
August 23, 2023
Door:
Team RiskChallenger
Een visualisatie van de connectie tussen RiskChallenger en Relatics; RiskAdapter.

In een samenwerking is de RiskAdapter geïntroduceerd. Meerdere bedrijven maken op dit moment al dankbaar gebruik van de koppeling. Maar wat houdt de RiskAdapter precies in? Dat lees je hier.

Waarom de RiskAdapter?

Relatics is een software dat door veel bedrijven wordt gebruikt ten behoeve van Systems Engineering. In het verlengde daarvan, registreren zij ook hun risico’s in deze applicatie. Logisch, want je wilt het liefst alles bij elkaar hebben. Maar ook onlogisch, omdat Relatics het visuele karakter, interactiviteit en efficiency van RiskChallenger ontbeert. Nu de databases van RiskChallenger en Relatics middels de RiskAdapter met elkaar kunnen ‘praten’, ontstaat de ‘best of both worlds’ situatie!

 

RiskAdapter synchroniseert data tussen RiskChallenger en Relatics. Zo kunnen bijvoorbeeld risicosessies worden voorbereid in Relatics, wordt de sessie gefaciliteerd vanuit RiskChallenger en gaan de resultaten hieruit terug Relatics in. Ook is het mogelijk om de volledige risicobeheersing in RiskChallenger te doen, terwijl de risicodata in Relatics up-to-date blijft.

Wil je meer weten over RiskAdapter en diens mogelijkheden? Kijk op de website van Van Loenen Consultancy.

Software van RiskChallenger en Relatics waarbij wordt laten zien dat er data wordt gesynchroniseerd.
Een voorbeeld van synchronisatie tussen RiskChallenger en Relatics.
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.