Nieuws: RiskChallenger viert vijfjarig jubileum met uitbreiding en professionalisering

RiskChallenger viert dit jaar haar vijfjarig jubileum van zelfstandigheid. Met de groei die het afgelopen jaren heeft doorgemaakt is het tijd voor professionalisering en vooruit kijken.

27 mei 2024
Team RiskChallenger

AMERSFOORT, 27 mei 2024 – RiskChallenger viert dit jaar haar vijfjarig jubileum van zelfstandigheid. Afgelopen jaar heeft het bedrijf een groei doorgemaakt.

Harry Steenwijk, Managing Partner van RiskChallenger; “we hebben sinds kort de andere helft van onze verdieping aan de Hardwareweg in Amersfoort erbij om elke collega van een goede werkplek te kunnen voorzien, we krijgen binnenkort een volledig vernieuwde website en de klantengroep die we bedienen breidt zich steeds verder uit. Tijd om te professionaliseren en verder te kijken!”

Uitbreiding en Innovatie

RiskChallenger ontwikkelt en vermarkt risicomanagementsoftware met een unieke benadering: Communicatief Risicomanagement. Deze methode legt de nadruk op transparantie en interactie, waardoor risicomanagement een integraal onderdeel wordt van de dagelijkse bedrijfsvoering. “Dit gaat bij RiskChallenger nu verder dan alleen programma’s en projecten. Inmiddels bedienen we ook de veiligheids- en beveiligingsmarkt en snuffelen we aan Business Continuity Management,” zegt Harry.

Structurering en Certificering

Om de groei in goede banen te leiden, heeft RiskChallenger zijn interne organisatie gestructureerd. Het bedrijf bestaat nu uit één centrale operationele unit voor Software Solutions en drie gespecialiseerde Business Units: RiskChallenger Projects, RiskChallenger Resilience en RiskChallenger Academy. Deze units worden ondersteund door de Business Support en Marketing & Sales afdelingen. Bovendien zal het bedrijf in september worden geaudit voor ISO27001 (informatiebeveiliging) en ISO9001 (kwaliteitsborging) certificeringen.

Management Team Wijziging

De professionalisering van RiskChallenger gaat gepaard met een wijziging in het Management Team. Daar waar het MT bestond uit vier leden, is dit teruggebracht naar twee, wat ten goede komt aan de snelheid en dynamiek waarin de organisatie zich bevindt. Diederik Bol en Harry Steenwijk geven per 1 mei jl. vanuit een centrale rol leiding aan de hiervoor benoemde bedrijfsonderdelen.

Toekomstambities

Alles bij elkaar draagt dit bij aan de doelstelling van RiskChallenger om voor Nederland (en daarbuiten) de “Go To Place” voor risicomanagement in de volle breedte te zijn!

Heb je vragen over onze organisatie of benieuwd naar hoe RiskChallenger jouw organisatie veerkrachtiger, weerbaarder en beheerster kan maken? Neem contact op!

Heb je nog vragen over dit artikel?

Neem gerust contact met ons op via de live chat of via

support@riskchallenger.nl