Risicomanagement Trainingen

Naast het aanbieden van risicomanagement software organiseert RiskChallenger workshops/trainingen om de waarde van communicatief risicomanagement onder de aandacht te brengen.

Onze experts leren de basisvaardigheden van risicomanagement met een interactieve sessie waarbij alle medewerkers worden betrokken.

Door samen gestructureerd na te denken over risico's en kansen ontdekt iedereen zijn rol en verantwoordelijkheden binnen het team.

Wil je laagdrempelig deelnemen aan het risicomanagement proces? Doe dan mee aan onze workshop! Ontdek hoe je jouw projecten onder controle houdt en meld je vandaag nog aan voor een demo van onze software.

Om bewustwording over de meerwaarde van een goed georganiseerd en geïmplementeerd risicomanagement proces te vergoten organiseert RiskChallenger workshops Communicatief Risicomanagement. Naast enkele basisvaardigheden risicomanagement die worden toegelicht door onze ervaren adviseurs, staat het interactief deelnemen aan het risicomanagement proces hierin centraal.  

Gedurende de workshop worden uw medewerkers meegenomen in het gestructureerd nadenken over risico’s (en kansen) en worden continu praktijkvoorbeelden aangehaald om te laten zien hoe er op projecten met risico’s kan worden omgegaan. Deelnemers krijgen kennis van het risicomanagement proces en hoe zij hier laagdrempelig aan  kunnen deelnemen.

Op die manier worden medewerkers zich bewust van hun rol en verantwoordelijkheden. Eigenaarschap van risicomanagement komt hierdoor bij het gehele team te liggen, om te komen tot een beheerster project en daarmee gereduceerde faalkans- en kosten.

Aanmelden demodag