Succesverhalen van RiskChallenger gebruikers

Aveco de Bondt
Leon Lankhorst

"Het helpt je op weg, het is overal ook op locatie benaderbaar, met een laptop, tablet of telefoon kun je erbij. En met risicomanagement is het wel fijn dat je zo’n tool hebt; waardoor je risicomanagement dus gewoon ook kan uitvoeren op het project.”

Lees het verhaal
Kay Ouwinga
Kay Ouwinga

"Een van de grootste voordelen is toch dat het wat dynamischer is. Bij een presentatie vind ik die dashboards echt leuk. Het geeft je ook wat managementinformatie, naar bijvoorbeeld je stuurgroep."

Lees het verhaal
TM ROCO
André van den Heuvel

"De manier van opknippen die we gebruiken in de praktijk, kunnen we ook gewoon gebruiken binnen de software. En daar is de software heel flexibel in.”

Lees het verhaal
Het Nederlandse Rode Kruis
Monique Brouwer

"Het gaat bij risicomanagement om de inhoudelijke dialoog en niet om het cijfer wat er staat. Dat vind ik de kracht van risicomanagement op zich. Hoe breder en gevarieerder de groep is, hoe beter je risicomanagement wordt. En daar helpt deze tool voor."

Lees het verhaal
RO-ADviseurs
Marc Menger en Conny Haupt

"RiskChallenger was voor ons de oplossing omdat het beheren van risico's eenvoudig en overzichtelijk wordt gemaakt door duidelijke rapportages, filters en een eenvoudig dashboard."

Lees het verhaal
Hoogheemraadschap van Delfland
Maarten de Vries

"RiskChallenger is met deze test het beste uit de bus gekomen. Met name de communicatieve manier van risicomanagement die de tool van RiskChallenger met zich meebrengt is van grote toegevoegde waarde."

Lees het verhaal
Heijmans
Dennis Boterman

"In vergelijking met Relatics is RiskChallenger veel laagdrempeliger in gebruik. Het maakt risicomanagement een stuk intuïtiever en makkelijker."

Lees het verhaal
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.