Risicomanagement software van RiskChallenger

Onze krachtige risicomanagementsoftware biedt jou een platform waar je eenvoudig risico’s identificeert, evalueert en beheerst, zodat jij jouw bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen en jouw reputatie kunt beschermen. De software heeft verschillende, unieke functionaliteiten die jouw organisatie helpt bij het risicomanagementproces.

Benieuwd naar welke licenties wij voor onze software aanbieden?

Bekijk onze licenties
Example of RiskChallengers software

Functionaliteiten van onze risicomanagement software

Brainstorm

Bedenk samen met je team in een brainstorm innovatieve manieren om risico’s te verminderen en jouw organisatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen.

Geodata (GIS)

Koppel je potentiële risico’s aan een locatie op de kaart, om meer inzichten te krijgen.

Templates

Gebruik templates, aanpasbaar aan de specifieke behoeften van jouw organisatie, om tijd te besparen en fouten te verminderen bij het opzetten van nieuwe risicomanagementpocessen.

Visualisaties

Maak geïnformeerde beslissingen dankzij de duidelijke en overzichtelijke grafieken en diagrammen.

Automatische reminders

Via de automatische reminder krijgen risico-eigenaren herinneringen als hun deadline in de buurt komt of overschreden is.

API

Koppel de tools die jouw organisatie gebruikt met de software van RiskChallenger. Zo integreer je naadloos het risicomanagementproces in bredere activiteiten van jouw organisatie.

Benieuwd naar onze laatste ontwikkelingen? Bekijk de release notes
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.