Risicomanagement voor gemeentes

Als gemeente ben je verantwoordelijk voor het leveren van diensten en het beheren van publieke middelen, waaronder infrastructuur, openbare ruimtes, sociale programma's en meer. Dit brengt vaak risico's en uitdagingen met zich mee, die het beheer en de veiligheid van de gemeente kunnen beïnvloeden. Goed risicomanagement is hierbij dus van groot belang.

RiskChallenger kan hierbij helpen. Wij bieden een krachtige en gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor het beheren van risico’s. Onze software biedt jouw gemeente een platform om gemakkelijk en efficiënt risico’s te identificeren, te analyseren en te beheersen. Met onze software werk je met de visie van communicatief risicomanagement. Hierdoor worden medewerkers betrokken bij het risicomanagement waardoor ze meer risicobewust aan de slag gaan.

Ook biedt RiskChallenger verschillende diensten aan. Met onze trainingen en workshops is iedereen binnen jouw team op de hoogte van communicatief risicomanagement. Het is ook mogelijk om een van onze professionele risicomanagement adviseurs in te huren op basis van detachering of in abonnementsvorm.

Heb je interesse in RiskChallenger voor jouw gemeente? Onze software kun je ervaren door je aan te melden voor onze maandelijkse demo of door deze zelf uit te proberen in onze free trial. Heb je behoefte aan een 1-op-1-adviesgesprek over onze software of diensten? Ook dat is mogelijk.

Foto van een weiland met molens
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.