Risicomanagement voor aannemers

Als aannemer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouw- en infrastructuurprojecten, die gepaard gaan met risico's en onzekerheden. Het is dan ook belangrijk om deze risico's te identificeren, te analyseren en te beheersen om de veiligheid van je werknemers en het succes van het project te waarborgen. Goed risicomanagement is hierbij dus van groot belang.

Gelukkig kan RiskChallenger jouw aannemersbedrijf helpen bij deze uitdagingen. Wij bieden een gebruiksvriendelijke en krachtige softwareoplossing voor het beheren van jouw risico’s. Onze software biedt jouw bedrijf een platform om gemakkelijk en efficiënt risico’s te identificeren, te analyseren en te beheersen. Door te werken onder de visie van communicatief risicomanagement, worden medewerkers betrokken bij het risicomanagement en gaan ze meer risicobewust aan de slag.  

Ook biedt RiskChallenger verschillende diensten aan. Met onze trainingen en workshops is iedereen binnen jouw team op de hoogte van communicatief risicomanagement en onze software. Het is ook mogelijk om een van onze professionele risicomanagement adviseurs in te huren op basis van detachering of in abonnementsvorm.

Om je risicomanagement een succes te maken is RiskChallenger dus dé aannemers tool. Heb je interesse in RiskChallenger bij jouw project of bedrijf? Onze software kun je zelf uitproberen door je aan te melden voor onze maandelijkse demo of door zelf aan de slag te gaan via onze free trial. Heb je behoefte aan advies over de mogelijkheden met onze software en diensten? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Foto van een bouwplaats

Ervaringen van aannemers

Heijmans is enthousiast gebruiker van RiskChallenger. Wil je weten waarom zij zo tevreden zijn? Lees onderstaand succesverhaal:

Het logo van HeijmansSuccesverhaal Heijmans
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.