RiskChallenger voor waterschappen

Als waterschap ben je verantwoordelijk voor het beheer en de veiligheid van de waterwegen in jouw regio. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het identificeren, analyseren en beheersen van risico’s en hiermee het maken van strategische beslissingen. Goed risicomanagement is hierbij dus van groot belang.

RiskChallenger kan je helpen bij deze uitdagingen. Wij bieden een krachtige en gebruiksvriendelijke softwareoplossing voor het beheren van jouw risico’s. Onze software biedt jouw waterschap een platform om gemakkelijk en efficiënt risico’s te managen. Door te werken onder de visie van communicatief risicomanagement, worden jouw collega’s betrokken bij het risicomanagement en gaan ze meer risicobewust aan de slag.

Hiernaast biedt RiskChallenger verschillende diensten aan. Zo bieden we verschillende trainingen en workshops aan, waardoor iedereen binnen jouw team kan werken met onze software of onder de visie van communicatief risicomanagement. Het is ook mogelijk om een van onze professionele risicomanagement adviseurs in te huren op basis van detachering of in een abonnementsvorm.  

Interesse in RiskChallenger voor jouw waterschap? In een adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf graag met je. Je kunt ook onze software zelf ervaren door je aan te melden voor onze maandelijkse online demo of door zelf te beginnen met je eerste risicosessie via onze free trial.

Foto van een waterkering

Ervaringen van waterschappen

Hoogheemraadschap van Delfland is enthousiaste gebruiker van RiskChallenger. In hun succesverhaal lees je waarom zij zo tevreden zijn.

Het logo van DelflandSuccesverhaal Delfland

Probeer het gratis uit

Bedankt, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag!
Oeps! Er ging iets mis met het versturen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.