RiskChallenger-as-a-Service: een abonnement op risicomanagement

Jouw risicomanagement uitgevoerd door een ervaren adviseur risicobeheersing? En dat voor één vaste prijs per maand? Dit is het abonnement van RiskChallenger.

Jouw risicomanagement uitgevoerd door een ervaren consultant

Of het nu gaat om complexe uitvoeringsprojecten, een eenvoudige verkenningsfase of onderhouds-, vervanging of renovatieprojecten: het is aangetoond dat risicobeheersing op een kwalitatief hoog niveau dient te staan om verassingen te voorkomen en faalkosten beperkt te houden.

RiskChallenger staat bekend om haar hoogwaardig risicomanagement advies en bijbehorende, interactieve software dat het risicomanagementproces naar een nóg hoger niveau tilt. Echter, veel organisaties hikken tegen de inkoop van software of inhuur van medewerkers aan. RiskChallenger-as-a-Service biedt dé oplossing!

Wat is RiskChallenger-as-a-Service?

Om projecten op een laagdrempelige maar optimale manier te voorzien van adequate en efficiënte risicobeheersing, is de dienst RiskChallenger-as-a-Service in het leven geroepen. Deze dienst behelst een abonnement. Een ervaren adviseur van RiskChallenger voert het volledige risicomanagementproces uit. De noodzakelijke kennis wordt ten behoeve van de beheersing van risico’s (en kansen) in het betreffende project overgedragen aan het projectteam.

Het betreft een abonnement, tegen een vast maandbedrag en dus geen inhuur of software-inkoop.

Wat houdt de dienst van RiskChallenger-as-a-Service in?

De dienst bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Na een intakegesprek wordt voor het betreffende project een uitgangspuntennotitie opgesteld, die de scope en reikwijdte van het risicomanagementproces bepaalt. Alle projectteamleden krijgen toegang tot RiskChallenger.
  2. De adviseur van RiskChallenger organiseert en voert zoveel challengegesprekken als nodig, organiseert en faciliteert de benodigde risicosessies en levert gevraagd en ongevraagd advies. Dit gebeurt volledig op eigen ervaring en inzicht van de adviseur, met de voorwaarden uit de uitgangspuntennotitie als kaderstellend. Met de challenges wordt het risicodossier geactualiseerd door het voeren van gesprekken met iedere betrokkene. Zo helpt het risicodossier met het voeren van het juiste gesprek en kan er adequaat worden gereageerd op wijzigingen in het project ten aanzien van te treffen maatregelen.
  3. Iedere maand volgt een rapportage van belangrijke gebeurtenissen qua risicobeheersing, de rapportage-elementen zoals vastgelegd in de uitgangspuntennotitie en adviezen aan het management van het project.

De kosten van RiskChallenger-as-a-Service

Deze dienstverlening maakt gebruik van de software van RiskChallenger. De gebruikerslicentie is onderdeel van deze aanbieding. Voor een vast bedrag per maand, voor de duur van het project, maak je al gebruik van de service. Het abonnement kost slechts €3.250 per maand!1

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande button.

Contact opnemen

1 Gebruikers die al een RiskChallenger licentie hebben, betalen slechts €2.700 per maand.

Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.