RiskChallenger TenderSupport

Directe meerwaarde zonder risico's!

Vraag jij je ook altijd af hoe je maximaal scoort op het onderdeel Risicomanagement of Risicobeheersing bij een aanbesteding? Lukt het je maar niet om het risicodossier dat je dient aan te leveren, perfect op te leveren qua inhoud en opmaak? Heb je moeite om je eigen Risicomanagement-proces aan te laten sluiten bij de uitvraag? Dan is RiskChallenger TenderSupport voor jou de uitkomst!

Wat is RiskChallenger TenderSupport

De RiskChallenger TenderSupport service bestaat uit een aantal elementen, welke net zo vaak als nodig worden ingezet om tot het beste resultaat te komen:

  • De adviseur van RiskChallenger begeleidt risicosessies en nodigt daarvoor verschillende betrokken teamleden, van verschillende disciplines uit. Dit doet de adviseur naar eigen inzicht, maar ook in overleg met jou!
  • Vanuit RiskChallenger worden er challengegesprekken geïnitieerd waarin door middel van slim vragen stellen, de beste maatregelen voor benoemde risico's naar boven worden gehaald. Ook wordt er in deze gesprekken getoetst of causale verbanden tussen risico's oorzaken of gevolgen juist is. Zo leest het document voor de opdrachtgever een stuk gemakkelijker.
  • Waar nodig schrijft de adviseur van RiskChallenger mee aan de tenderdocumenten. Daarnaast reviewen twee adviseurs (waarvan 1 niet bij de tender is betrokken) de conceptdocumenten tegen de in de uitvraag gestelde eisen en de inhoudelijke kwaliteit.
  • Daarnaast produceren wij prachtige visualisaties van de risico's, kwantificeringen en maatregelen voor de aanbiedingsdocumenten.

De kosten van RiskChallenger TenderSupport

RiskChallenger TenderSupport wordt risicodragend aangeboden. Dat wil zeggen, de dienst wordt geleverd tegen een relatief kleine, vaste vergoeding, welke de kostprijs niet eens dekt.

Wordt het werk verloren? Dan gaan we de volgende tender weer vol enthousiasme aan. Wordt het werk gewonnen? Dan volgt er een vooraf overeengekomen aanvullende vergoeding aan RiskChallenger. Dit kan een fee zijn, maar ook afname van een business licentie van onze software of afname van RiskChallenger-as-a-Service.

Op deze wijze borgen we dat er tijdens de tender geen onnodig hoge kosten ontstaan voor jouw organisatie en hebben we beide de drive om jouw inschrijving tot de beste ooit te maken!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.