Advies in risicomanagement

Hoogwaardig advies nodig met betrekking tot risicomanagement?

RiskChallenger levert kwalitatief de beste, objectieve adviezen in de markt. Of het nou om de software gaat, proces of de zachte kant van risicomanagement, onze adviseurs helpen je graag verder!

Implementatie advies bij de software

Wie kent de markt van risicomanagement en de bijbehorende projecten, programma’s en organisaties én de software het beste? Natuurlijk onze ervaren adviseurs. Wil je de software van RiskChallenger implementeren in jouw project of organisatie? Wij adviseren je graag over hoe je dit als beste, specifiek voor jouw situatie kan doen. De software is net zo flexibel als onze adviseurs.

Implementatie advies ten behoeve van het proces van risicomanagement in de organisatie of het project

Maak je al gebruik van de software van RiskChallenger of andere tooling op het gebied van risicomanagement en wil je het proces daaromheen optimaliseren? Vanuit de kennis en ervaring die onze adviseurs meebrengen, stellen zij een plan van aanpak op om risicomanagement in jouw organisatie te verbeteren of te implementeren. Als vanzelfsprekend nemen zij ook de daadwerkelijke uitvoering van het plan voor hun rekening. Ook als dit complexe trajecten, zoals bijvoorbeeld implementatie van de ISO31000: al onze adviseurs zijn ISO31000-gecertificeerd. Uniek in de markt!

TenderSupport

Speciaal voor aannemers en ingenieurbureau's heeft RiskChallenger ook de TenderSupport. Zorg ervoor dat je maximaal scoort bij op het onderdeel risicomanagement bij een aanbesteding in samenwerking met RiskChallenger. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Ga naar de pagina over TenderSupport voor meer informatie.

Algemeen advies over risicomanagement

Bovenstaande mogelijkheden zijn specifieke zaken binnen het risicomanagement werkveld. Heb je echter advies nog op een aanverwant vlak, of wil je gewoon eens sparren met een van onze adviseurs om kennis op te doen of om een probleemstelling voor te leggen waar jij tegenaan loopt? Ook voor algemeen advies over risicomanagement staan onze adviseurs voor je klaar.

Neem gewoon contact met ons op en ervaar de overvloed aan kennis, informatie en enthousiasme van onze collega’s!


Contact opnemen
Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.