Inloggen met je Microsoft-account

Inloggen met je Microsoft-account vergroot de veiligheid van je RiskChallenger-account. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat jij geen extra wachtwoord hoeft te onthouden, maar dat je veilig in kan loggen via Microsofts systemen.

Configuratie

Om het inloggen via je Microsoft-account in te stellen ga je op je computer of laptop naar https://account.riskchallenger.nl en log je in met je RiskChallenger-account.

Je ziet onder het kopje "Beveiliging" een knop met "Koppel Microsoft-account". Hier klik je op om de configuratie te beginnen. Je zal hierna worden doorgestuurd naar Microsoft om ook daar in te loggen. Afhankelijk van de instellingen van je Microsoft-account krijg je mogelijk nog een scherm te zien waarin je de koppeling moet bevestigen. Als de configuratie is gelukt, word je teruggestuurd naar de RiskChallenger app. Hier zal je onder het kopje "Beveiliging" als inlogmethode "Microsoft" staan. Je Microsoft-account is dan gekoppeld.

Gebruik

Als inloggen met je Microsoft-account is ingeschakeld voor jouw account kan je op dezelfde manier gebruik blijven maken van RiskChallenger. Tijdens het inloggen bij RiskChallenger zal je nu worden doorgestuurd naar Microsoft en kun je via je account daar inloggen. Als je al bent ingelogd bij Microsoft zal je hier niks van merken en word je direct na het invoeren van je e-mailadres in RiskChallenger ingelogd op je RiskChallenger-account.

Door op 'Accepteren' te klikken ga je akkoord met de opslag van cookies op je apparaat voor het verbeteren van de website, analyse van gebruik en marketing-doeleinden. Zie ons Privacy Statement voor meer informatie.